Ecord
czym brykasz: Honda Civic 98' 3d 1.4 IS
Imie: Paweł
Wiek: 23 Dołączył: 01 Mar 2010 Skąd: Cerekwica/k Poznania
Wysłany: 2010-07-12, 21:32 Problem z regulatorem zimnego i ciepłego powietrza;(
Siema!
Jestem szczęśliwym posiadaczem hondy civic VI gen. 98' 3d. Parę dni temu zauważyłem, że nie mogę sobie regulować temperatury powietrza od nawiewu i nie wiem za bardzo jaka jest tego przyczyna!? A dokładniej mogę przesunąć ten "przesuwak" tylko o 1/3 i dalej nie chce iść, tak jak by coś tam blokowało. Wszystko działało i z dnia na dzień się zepsuło;( Miał ktoś może podobny przypadek???
czym brykasz: Civic Coupe
Imie: Karol Pomógł: 1 raz Wiek: 25 Dołączył: 22 Lis 2009 Skąd: JG/Wrocław/Poznań
Wysłany: 2010-07-12, 23:32
suwak od temp. masz na linkę, możliwe, że zatarła się w pancerzu, ale w to wątpię. sprawdz nagrzewnicę, może nawpadało tam syfu i blokuje...
_________________ Bądź miły dla ludzi, kiedy wspinasz się na górę, bo możesz ich spotkać, kiedy będzisz spadać w dół.
Ecord
czym brykasz: Honda Civic 98' 3d 1.4 IS
Imie: Paweł
Wiek: 23 Dołączył: 01 Mar 2010 Skąd: Cerekwica/k Poznania
Wysłany: 2010-07-13, 14:57
Muszę to sprawdzić;) Dzięki kolego!
[ Dodano: 2010-07-20, 13:55 ]
Udało mi się naprawić ten suwak, bo coś tam się zacięło Tylko, że pojawił się teraz problem tego typu, że jak ustawiam na ciepłe powietrze, a leci zimne;/ I teraz powstaje pytanie: Co się stało??? Wszystkie linki są wczepione i pracują bez zarzutu, bo sprawdzałem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum